Ish-zëdhënësja e PD-së i ‘ngul shigjetën’ Kryeministrisë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ish-zëdhënësja e PD-së, Ori Nebiaj, ka përzgjedhur një mënyrë origjinale për të protestuar sot në sheshin përpara Kryeministrisë. E frymëzuar nga pamjet që thyen rrjetin pas protestës së 16 Shkurtit, ku një qytetar qëllonte në mënyrë simbolike me një shtizë të improvizuar Kryeministrinë, ajo e ka stamposur këtë akt në bluzën e saj.