Ish-kryetari i PS-së: Ju tregoj pse Gjirokastra duhet t’i thotë faleminderit Arben Ahmetajt


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nga Florian Hysi/ Ish-kryetar i PS Gjirokastër

Jepi Çezarit , atë që i takon Çezarit ! Në fund të fundit ky burri këtu e meriton një faleminderit të madhe nga Gjirokastra ! Nuk duhet të heshtni !

Nuk duhet harruar që Arben Ahmetaj në fillesat e 2013-ës në Gjirokastër premtoi publikisht i bindur tërësisht ,se do të mundësontë dhe do të realizonte vazhdimin dhe përfundimin e punimeve të aksit rrugor Kardhiq /Delvinë ! Dhe e premtoi për Gjirokastrën dhe nuk e harroi atë cfarë premtoi për Gjirokastrën ! Dhe jo vetëm , e mbani mend besoj dhë në rrethe të ngushta mes nesh atëhërë që e diskutonte këtë premtim të tij si një nga priorietet kryesore të vëmendjes së tij për Gjirokastrën ..!

Dhe e realizoi ! Realizimi i përfundimit të punimeve të aksit rrugor Kardhiq/Delvinë me fondet e buxhetit të shtetit ..!! Dhe kush kupton nga buxhetet , kupton dhë më së miri dhe meritën e përkujdesësit që mundësoi shpërndarjen e fondit nga buxheti i shtetit ,që i duhej zërit të punimeve për përfundimin e këtij aksi strategjik rrugor për Gjirokastrën dhe rajonin e saj që jo vetëm u premtua sinqerisht prej tij,por dhe u realizua ,prej fjalës së dhënë prej tij ! Dhe jo vetem , por falendërimi duhet ti shkojë edhe për vemendjen e treguar edhe për investime të tjera po me fondet e buxhetit të shtetit në rajonin e Gjirokastrës,ku po realizohet edhe by-passi i Tepelenës , apo rehabilitimi i aksit Gjirokastër/Kordhocë !

Pasi për gjithcka nga këto Arben Ahmetaj dhe kryesisht për realizimin dhe mundësimin e punimeve të aksit rrugor Kardhiq/Delvinë me fondet e buxhetit të shtetit , e meriton plotësisht një faleminderit të madhe nga Gjirokastra dhe po ashtu mirënjohje prej saj . Arben Ahmetaj ,një nga njërëzit më të drejpërdrejtë që kam njohur në historine e majtë të Gjirokastrës ! Nuk duhet të heshtni ! E premtoi për Gjirokastrën dhe nuk e harroi atë cfarë premtoi për Gjirokastrën e tij.. ! Në fund të fundit jepi Çezarit atë që i takon Çezarit !