Historia e rrallë, gruaja shpallet e pafajshme pasi kishte bërë 35 vite burg


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

SHBA- Histori i pabesueshme por e vërtetë. Cathy Woods, 66-vjeçarja u dënuar me 35 vite burg për një vrasje në Nevada, të cilën hetimet më vonë treguan se nuk e kreu ajo. Tashmë shteti amerikan e dëmshpërblyet atë me 3 milionë dollarë.

Nga hetimet rezultoi atë e kanë detyruar të bëjë një rrëfim të rremë, gjatë kohës që ajo ka qenë paciente në një spital mendor në Luiziana në vitet 1979.

Woods, është liruar nga burgu në vitin 2015 kur provat e reja, e lidhnin vrasjen e vitit 1976 të një studenti, me një të burgosur, Rodney Halbower.

“Megjithëse asnjë sasi parash nuk do të kompensojë Znj.Woods për atë që asaj i duhej të duronte, të paktën në njëfarë mënyre, dëmshpërblimi që ajo mori do të jetë në funksion të sigurimit të të jetës së saj ” – është shprehur avokatja e saj, Elizabeth Wang.