Hazbi Kasaj: Klemend Ndoni mban 40 dembelë në Bashkinë Këlcyrë. Edhe Ramën do ta ftojë tek shtëpia publike që do hapet (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Hasbi Kasa është shndërruar në një nga personazhet më interesante të politikës shqiptare për shkak të “mallkimeve” që i bën herë pas here elektoratit që nuk e voton. Këtë herë, kandidati për Bashkinë Këlcyrë nuk i ka kursyer mallkimet as për liderët kryesorë të vendit. Shihni intervisten e tij ne emisionin ‘Fiks Fare’.