Harrojeni Mihalin, shihni çfarë bëhet në Sarandë e Vlorë (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Këto ditë opinioni është bombarduar me lajme për Mihal Kokëdhimën, pas sulmit të tij ndaj turistëve spanjollë. Por, turizmi shqiptar nuk ka vetëm Mihalë. Sezoni turistik ka vazhduar normalisht dhe të huaj të shumtë që kanë ardhur në Shqipëri këtë vit, kanë shijuar jo vetëm bregdetin, por edhe festat e organizuara nga Saranda në Vlorë, me disa nga këngëtarët më të njohur të momentit, si Ledri Vula, Capital T, Noizy etj.