Njësoj si rasti në Gjirokastër, gjyqtari kërkon seks për t’i dhënë kujdestarinë e fëmijës një gruaje (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një histori tronditëse publikohet në emisionin “Stop”. Gazetarët e programit kanë marrë rrëfimin e një nëne, e cila u përball me kërkesën e gjyqtarit për raport seksual dhe para, vetëm për të siguruar kujdestarinë e fëmijës së saj.

Në kamerën e fshehtë përfshihen disa gjyqtarë dhe psikologia Elona Meçani, që bën edhe rolin e sekseres. Gruaja, denoncuese tregon gjithë kalvarin që i është dashur të përballojë, duke blerë me euro fëmijën e saj.

Gjyqtari i Fierit Roland Hysi i kërkon seks për t’i dhënë kujdestarinë e fëmijës. Po kështu zonja i jep psikologes 500 euro për Hysin, duke i premtuar edhe 500 euro të tjera në mbyllje të gjyqit. Ky skandal të kujton atë me ish-kryetarin e Gjykatës Gjirokastër, Guximtar Boci, i cili u denoncua gjithashtu nga emisioni ‘Stop’ pasi i kërkoi seks shtetases Rudina Islamaj, për t’i dhënë një vendim gjyqësor në favor të saj. Shihni videot më poshtë.