Gjykata e Gjirokastrës lë në burg mësuesin pedofil. Ngacmoi seksualisht nxënësen 11-vjeçare


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gjykata e Apelit Gjirokastër ka lënë në burg pa afat mësuesin e shkollës “Ali Hajdini”, në fshatin Kalasë të Delvinës, Neshat Tepelena, që ngacmoi seksualisht të miturën në Sarandë. 60-vjeçari ka dalë sot para gjykatës së apelit e cila ka hedhur poshtë pretendimet e palës mbrojtëse se arrestimi i tij ishte kryer pa prova.

Kryesuesi i seancës Artan Banushi ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë. Kërkesa për “burg pa afat” është bërë në seancën e sotme nga prokurori Alfred Agolli. Neshat Tepelena u arrestua në fillim të muajit maj pas akuzave publike për ngacmime seksuale ndaj 2 vajzave të moshës 11 dhe 10 vjeç.