Gjirokastriti lan makinën në mes të shiut, pamjet që bëjnë xhiron në rrjetet sociale (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një person në Gjirokastër është duke larë automjetin e tij, të cilin e ka parkuar në lagjen ’18 Shtatori’, pranë vendit të quajtur ‘Ura e Lumit’. Por ndërkohë është edhe duke rënë shi. Video ka përfunduar te ‘Jeta Osh Qef’, e cila ironizon me legjendën urbane se gjirokastritët kursejnë në cdo gjë, përfshi këtu edhe makinat që i lajnë vetë, në vend që t’i cojnë në lavazh. Shihni pamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.