Gjirokastra nuk gjen qetësi nga zjarret, dy vatra të tjera në Dhoksat e Arshi Lengo


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Zjarret janë shfaqur sërish ditën e sotme në qarkun e Gjirokastrës.

Temperaturat e larta të ditëve të fundit shkaktuan ndezjen e flakëve në malin e Lunxhërisë, ku flakët e përhapura shkrumbuan disa hektarë kullota në fshatin Ashilengo.

Një tjetër vatër zjarri u shfaq në fshatin Dhoskat, ku u pëfshi nga flakët rrapi i fshatit, flakët e të cilit rrezikon të digjnin disa banesa. Fatmirësisht të dy vatrat e zjarreve janë shuar nga forcat zjarrëfikëse.