Gjirokastra nën dëborë, 10 foto që duhet t’i shihni me patjetër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Dëbora që izoloi Gjirokastrën në fillim të kësaj jave përveç vështirësive që shkaktoi në lëvizjen e njerëzve, kishte edhe anën tjetër të bukur. I dha qytetit një pamje të pazakontë dhe përrallore, aq sa çdo njeri tundohej për të shkrepur qoftë edhe një foto përmes aparatit celular dhe për t’i shpërndarë më pas në rrjetet sociale. Në sjellim sot një set prej 10 fotosh të realizuara nga Alban Bejko, përmes së cilave shpaloset Gjirokastra piktoreske.

©argjirolajm.net