Gjirokastër, zhbllokohet edhe rruga e fshatit Zhulat (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në Gjirokastër vijon puna për pastrimin e dëborës në rrugët e fshatrave të bllokuar. Pas hapjes së rrugës së Fushëbardhës, sot ekipi i ARRSH Rajoni Jugor po punon për hapjen e rrugës së fshatit Zhulat. Pritet ndërhyrje edhe në rrugët e fshatit Kolonjë, Golem e Prongji. Argjirolajm.net sjell video nga puna për rrugën e Zhulatit.