Gjirokastër, shpaloset flamuri i ‘Vorio Epirit’ (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në Bularat të Gjirokastrës është festuar ditës për diell aneksimi i jugut të Shqipërisë. Këtë tubim e organizoi Lëvizja për Ringjalljen e Vorio Epirit me kryetar Mondi Kolila. Në këtë tubim ishte shpalosur edhe nje flamur i madh i Vorio Epirit. Montis Kolias i cili thuhet se është kryetari i Lëvizjes per Ringjalljen e Verio Epirit shkruan ne Facebook: “Sot në Bularat në ngjarjen e përvjetorit të Protokollit të Korfuzit dhe autonominë e Epirit të Veriut. Nderojmë luftëtarët e rënë në vitin 1914”, tha ai.