Gjirokastër, shihni si është transformuar ambulanca e ‘Dunavatit’. Rama publikon pamjet (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ambulanca në Dunavat në Gjirokastër i është nënshtruar rehabilitimit të plotë, duke përmirësuar nga themelet shërbimin që ofron për banorët e kësaj lagjeje. Kryeministri Edi Rama vlerësoi sot transformimin total e kuptimplotë të kësaj qendre shëndetësore.

“Mirëmëngjes dhe me një shembull që tregon se si shërbimi parësor shëndetësor po ndryshon pak nga pak e rrënjësisht, ju uroj një javë të mbarë”, theksoi Rama.