Gjirokastër, plasin ujërat e zeza në rrugët e ’18 Shtatorit’, banorët fajësojnë bashkinë (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ujërat e zeza që dergjen rrugëve janë një problem i madh për banorët në lagjen ’18 Shtatori’ të Gjirokastrës. Në rrugën ‘Studenti’ rreth stadiumit, janë disa vende ku fekalet kanë dalë në sipërfaqe. Era e keqe ndihet kudo, ndërsa banorët bëjnë me faj bashkinë për mosndërhyrje. Ata thonë se kjo gjendje ka disa kohë, por askush nuk merr masat. Shihni më poshtë kronikën e përgatitur nga Tv Gjirokastra.