Gjirokastër, nusja kërkon ndihmë në polici. Dhunohej nga kunata dhe vjehrra

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një 34-vjeçare nga Gjirokastra dhunohej nga vjerra dhe kunata e saj. Për këtë ka bërë kallëzim në polici. Kjo e fundit njofton u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen M.Ç, vjeç 34, banuese në Gjirokastër, pasi në banesë, vjehrra dhe kunata, shtetaset T.Ç dhe M.Ç, vjec 55 e 37 banuese në Gjirokastër, kanë ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. 

©ArgjiroLajm.net 

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)

Leave a Reply

Your email address will not be published.