Gjirokastër, një tjetër drejtor shkolle akuzon bashkinë: Na ndërruan vetëm ca llamba, asnjë investim tjetër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pas drejtorit të shkollës ‘Koto Hoxhi’ një tjetër drejtues bën akuza ndaj Bashkisë Gjirokastër për mungesë investimesh. Krenar Bazaiti, drejtori i shkollës ‘Naim Frashëri’ ka thënë në një intervistë për Tv Gjirokastra se shkolla nuk është dezinfektuar dhe nuk është lyer. Më tej ai rendit probleme të tjera si dritaret e shkatërruara, rrjeti elektrik i dëmtuar dhe mungesa e suvatimit të kasave të dyerve. Bazaiti tha se Bashkia Gjirokastër gjatë kësaj vere të vetmen ndërhyrje që bëri ishte ndërrimi i disa llambave, prizave dhe kasetave të tualeteve.

© ArgjiroLajm.net