Gjirokastër, këshilltari i grupit socialist garon për një mandat tjetër me partinë e Astrit Patozit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Bindja Demokratike, partia e cila ka për koordinator ish numrin dy të PD-së, Astrit Patozin do të marrë pjesë në zgjedhjet lokale në Bashkinë Gjirokastër me një kandidat për Këshillin Bashkiak. Ai është Neim Nebiaj.

Në 4 vitet e fundit Nebiaj ka qenë në Këshillin Bashkiak Gjirokastër i zgjedhur nga Partia e Unitetit Kombëtar, ndërsa bënte pjesë në grupin e këshilltarëve të PS-së.

Por në dallim nga bashkitë e tjera të vendit, në Gjirokastër Bindja Demokratike nuk ka një kandidat që të rivalizojë me Flamur Golemin e Partisë Socialiste.   

©argjirolajm.net