Gjirokastër, i moshuari përfundon në Prokurori për falsifikim dokumentesh

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një i moshuar nga Gjirokastra është kallëzuar në Prokurori. Sipas policisë, shtetasi J.L,72 vjeç, banues në Gjirokastë, akuzohet për veprën penale të falsifikimit të dokumenteve. Nuk jepen më tepër detaje rreth rastit konkret. Cështja po hetohet nga organi i akuzës Gjirokastër.

© ArgjiroLajm.net 

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)