Gjirokastër, i moshuari nga Asim Zeneli ndëron pa leje, por përfundon në Prokurori


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një person nga fshati Asim Zeneli është kallëzuar në Prokurorinë e Gjirokastrës. Sipas njoftimit për media, shtetasi Sh.Ll., vjeç 68, banues në fshatin Asim Zeneli, në pronën e tij, ka ndërtuar një shtesë të magazinës, pa leje.

©ArgjiroLajm.net