Gjirokastër, humbet jetën tragjikisht shoferi i autoambulancës së spitalit (Emri)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjirokastër. ArgjiroLajm.net mëson ka ndërruar jetë një prej shoferëve të autoambulancave në spitalin ‘Omer Nishani’ Gjirokastër. Shtetasi Kushtrim Çela, rreth 60 vjeç, ka rënë në kontakt me energjinë elektrike teksa ishte duke punuar në shtëpinë e vëllait të vet. Për momentin s’ka detaje të tjera për ngjarjen. Pritet reagim nga Policia e Gjirokastrës.

© ArgjiroLajm.net