Gjirokastër, dy punonjës akuzojnë drejtoreshën Doriana Demo: Na largoi padrejtësisht nga puna. Ajo ka rrogë 1.5 milion lekë si deputetët (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Adelina Loloçi dhe Teohor Barka, dy punonjës të Ndërmarrjes së Trajtimit Studentor Gjirokastër akuzojnë drejtoreshën e tyre Doriana Demo për largim të padrejtë nga puna.

Ata pretendojnë se largimi i tyre është bërë për shkaqe politike, prandaj e kanë cuar cështjen në Gjykatë.

Për rastin e Teohar Barkës, Gjykata e Shkallës së Parë Gjirokastër ka dhënë vendim se largimi i tij nga puna ishte i padrejtë, ndërsa për Adelina Loloçin cështja është në shqyrtim.

Vetë punonjësit hedhin akuza të rënda ndaj drejtoreshës Doriana Demo, duke përmendur gjithashtu edhe rrogën e saj 1.5 milion lekë të vjetra në muaj. Sipas tyre largimi nga puna është bërë i qëllimshëm për t’i hapur rrugë emërimit të njerëzve pranë drejtoreshës Demo.

Ndërkohë nga ana tjetër vetë drejtoresha Doriana Demo pretendon se për lëvizjen e dy punonjësve ka zbatuar ligjin dhe Kodin e Punës. Ndiqni më poshtë dëshminë e dy punonjësve për Channel 7.

©argjirolajm.net