Gjirokastër, amerikanët ia marrin valles pogonishte (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në këtë video të hasur në internet, shihen se si disa amerikanë kërcejnë valle popullore pogonishte.

Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin e bukur të Gjirokastrës. Video është publikuar dy vjet më parë. 

Amerikanët, përpara se të kërcejnë, marrin udhëzime nga një grua e cila është e veshur me veshje popullore. Shihni pamjet.