Gjenden pas 14 orësh turistët e humbur në jug


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Çifti hungarez që rezultonin të humbur prej 14 orësh janë gjetur. Dy të humburit janë gjetur në një çadër kampingu, ku kishin kaluar edhe natën.

Çifti i turistëve lajmëruan një natë më parë policinë për ndihmë, por më pas ishin futur në një zonë pa valë.

Telefoni i tyre rezultonte i fikur dhe në këtë mënyrë nuk ishte bërë e mundur lokalizimi i tyre.

Dyshja janë në gjendje të mirë shëndetësore.