“Gjaku na thërret ta djegim shqiptarin”, thirrje nacionaliste në Bularat (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ka nisur ceremonia e varrimit të ekstremistit grek, Kostandinos Kaçifas. Që në fillim të saj, kanë grekët e pranishëm kanë nisur me thirrje ekstremiste greke, thirrje për Vorio-Epir. Para trupit të Kaçifasit është hapur një flamur i madh grek. Kortezhin e ka udhëhequr, antishqiptari Babis Karathanos. ‘Gjaku na therret te djegim shqiptarin’.