Gafa në protestën e opozitës, shihni këtë foto


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Teksa protesta ende nuk kishte nisur, janë shpalosur një sërë mesazhesh nga qytetarë e simpatizantë të PD-së, përfshi këtu një kuti të madhe ku votohej “Rama ik”.

Por një pankartë e sjellë nga dega nr.7 e Partisë Demokratike, kishte një gafë në shkrim.

Në të shkruhej në tre gjuhë të ndryshme Rama ik, por emri i Partisë Demokratike ishte shkruar gabim