Fushata në Gjirokastër, kush është vajza bionde që shoqëron Flamur Golemin? (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kandidati i PS-së për Bashkinë Gjirokastër, Flamur Golemi, ka qenë sot në Xhaminë e Pazarit, ku takoi myftiun Armand Islami, për të përcjell urimet me rastin e festës së Fiter Bajramit. Edhe pse nuk ishte një takim elektoral, festa të tilla shfrytëzohen për të përcjell mesazhe të ndryshme dhe sigurisht për të marrë vizibilitet në media në funksion të fushatës. Përjashtim këtu nuk bën as Flamur Golemi.

Në fotot e publikuara në Facebook bie në sy ndër të tjera edhe një vajzë me tipare bionde që qëndron pranë tij. Veç takimit tek qendra ‘Vatra e Ngrohtë’, deri më tani Golemi është shfaqur nëpër takime elektorale i shoqëruar kryesisht nga meshkuj. Natyrisht që kjo nuk është një praktikë fort e këshillueshme në marketingun politik, aq më tepër në kohë fushatash elektorale.

Elementi femëror, fytyrat e bukura e sharmante duhen me patjetër pranë një kandidati, qoftë edhe sa për efekt kamerash. Thjesht sa për t’u asociuar me të. A është kështu edhe në rastin e vajzës së re që shfaqet me Golemin në Xhaminë e Pazarit apo prezenca e saj sot ishte thjesht rastësi? Mbetet të shohim nëse ajo do të jetë me të edhe në takimet e tjera. 

“Në Xhaminë e Pazarit për të përcjell urimet e Fiter Bajramit tek myftiu i Gjirokastrës, Armand Islami. Zoti ua shpërbleftë sakrificën e muajit të Ramazanit dhe qofshi të bekuar përherë. Lajm i mirë që pas disa muajsh xhamia përfundon së restauruari dhe do të jetë në shërbim të besimtarëve dhe turistëve që vizitojnë zonën muzeale”, shkruan Golemi në Facebook. 

©argjirolajm.net