FOTO që po bën xhiron e rrjetit. Qendër shëndetësore apo tualet?


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në pamje të parë askush nuk mund ta besojë se kjo “godinë” e ndërtuar me dërrasa dhe me mure të zhveshura nga suvaja është një qendër shëndetësore dhe jo një barake e rëndomtë.

Në fakt, bëhet fjalë pë ambulancën e fshatit Dersnik në Korçë e cila duhet të ofrojë shërbimin bazë shëndetësor për rreth 1000 banorë të zonës.

Siç mund të shihet dukshëm në fotografi, gjendja prej 30 vjetësh është e mjeruar dhe fshati vijon të vuajë mungesën e një godine të re.

Duket që investimet minimale nga bashkia janë mjaft qesharake duke pasur parasysh nevojat për kujdes shëndetësor që ka zona