FOTO LAJM/ Çfarë po u thotë Flamur Golemi aneve të ‘Dunavatit’?


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Flamur Golemi, kandidati i PS-së në Gjirokastër ka vijuar takimet elektorale në lagjen ‘Dunavat’. Në fotot e publikuara nga ai vetë, bie në së ndër të tjera edhe një foto ku Golemi bisedon dicka me disa gra të moshuara. Nuk dihet cfarë u thotë, por me siguri do të ketë qenë ndonjë batutë. Teksa gratë qeshin, burrat rreth tyre shohin me kureshtje.