Foto e parë së bashku, aktorja prezanton të dashurin e ri gjatë udhëtimit në Gjirokastër (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Aktorja Ema Andrea së fundi ka pasur shumë vëmendje nga mediat për shkak të jetës së saj private. Ajo ende nuk ka folur për këtë marrëdhënie, por i dashuri i saj, Eldon Luarasi ka postuar një foto nga një udhëtim i tyre në Gjirokastër. Deri tani kishim parë vetëm fotot sensuale të Emës të postuara në Instagramin e Eldonit, disa prej të cilave i ka postuar edhe Ema në llogarinë e saj. ‘Ti më bën të qesh’, ka shkruar ai përkrah fotos. Dhe natyra e Emës e tillë është.

Leave a Reply

Your email address will not be published.