Flamur Golemi bën lëvizjen e radhës, vjen drejtori i ri i Ujësjellësit Gjirokastër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Vijojnë ndryshimet në Bashkinë Gjirokastër. Sot Flamur Golemi ka bërë lëvizjen e radhës, duke shkarkuar drejtorin aktual të Ujësjellësit, Dhimo Kristidhi.

Në vend të tij është emëruar Gentian Llogo, ish-kryetar i PS-së dhe më pas Administrator i Universitetit ‘Eqrem Çabej’. Golemi dhe përfaqësues të tjerë të bashkisë bënë sot prezantimin e Llogos me stafin e Ndërmarrjes së Ujësjellësit.

Ky është drejtori i katërt që vjen në Bashkinë Gjirokastër pas marrjes së mandatit nga Flamur Golemi. 

©argjirolajm.net