Festa, drogë, seks dhe… serum. Shihni çfarë ndodh në Mikono (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Terapia me serum është moda më e re në Mikonos, ishullit famëkeq në Greqi ku turistët harbojnë pa fre dhe ku nuk duket asnjë gjurmë e policisë. Pas një jete nate të shfrenuar, ku një bionde eksplozive vjen nga Ibiza qoftë edhe vetëm për një natë, festat e egra vazhdojnë në vilat luksoze. Femrat e bukura, muzika e fortë vazhdon pa pushim e policia rrallë ndërhyn. Gjithsesi, mëngjesin e ditës tjetër, pjesa më e madhe e atyre që festuan nuk i drejtohen spitalit, po u ofrohet komoditeti në vila, trajtim me serum.