Facebook ndryshon sërish, ja opsionet e reja


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Rrjeti online i lejon përdoruesit e zgjedhur të vlerësojnë komentet negativisht. Të enjten, në shërbimin e mesazheve të shkurtra Tëitter filloi të qarkullojë screenshots që tregojnë një buton “downvote” nën komentet e Facebook. Facebook dëshiron për të provuar një mundësi të tillë në profilet e zgjedhura në SHBA. Përdoruesve duhet t’u jepet mundësia për t’iu përgjigjur ngjarjeve të trishtuara, siç janë vdekjet , ku një “like” do të ishte e gabuar. Në vend të kësaj, në shkurt 2016, Facebook paraqiti emojis ose “reagimet” si një alternativë e “like” . Më vonë, ishte gjithashtu e mundur të reagonin ndaj komenteve. Nuk është e dukshme për të tjerët. Me butonin “Downvote”, përdoruesit tani mund të fshehin komente të pakëndshme për veten e tyre. Për përdoruesit e tjerë vlerësimi nuk është i dukshëm. Facebook ka ardhur kohët e fundit nën urrejtje për postimin e urrejtjes dhe lajme të rreme dhe njoftoi një rishikim të algoritmit të tij të lajmeve.

Aplikacioni i ri në rrjetet sociale, ja çfarë ndryshohet...

Leave a Reply

Your email address will not be published.