Facebook, Instagram dhe Whatsapp bien në gjithë botën/ Ç’po ndodh me rrjetet sociale?


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Përdoruesit e Facebook, Instagram dhe Whatsapp po hasin probleme në të gjithë botën.

Shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve, që raportojnë se nuk mund të aksesojnë këto gjigandë të komunikimit.

Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri, pasi aksesi në “Facebbok” është bërë i pamundur për shumë përdorues, ashtu si edhe dërgimi i mesazheve apo veprime të tjera, kryesisht në aplikacionin Whatsapp.

Ndërkohë nuk ka ende asnjë sqarim se çfarë po me këto platforma.

Një hartë tregoi se Mbretëria e Bashkuar, SHBA dhe zonat e mëdha të Evropës janë më të prekurat nga problemi.