Emërohet drejtori i ri i Policisë së Burgjeve


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Drejtori i ri Policisë së Burgjeve do të jetë Bardhyl Kaçorri. Emrin e bëri publik ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, gjatë një takimi me drejtorët e burgjeve, ku i pranishëm ishte edhe kryeministri Edi Rama.

“Duke nisur nga sot, Bardhyl Kaçori, me eksperiencë dhe ka pasur poste të larta drejtuese.”, tha Gjonaj.

Kaçorri zëvendëson Enrik Sulejmanin, i cili u shkarkua dy javë më parë.