Emergjenca nga dëbora në Gjirokastër, Tritan Shehu ka një mesazh për Flamur Golemin


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nga Tritan Shehu/ Deputeti i PD Gjirokaster.

Ne Qarkun e Gjrokastres strukturat drejtuese te degeve te PD, vazhdojne aktivitetin e tyre, qofte prane qytetareve ne keto dite te veshtira jo vetem nga moti, qofte ne forcimin organizativ per ballafaqimet politike te ketij viti.
Edhe perkeqesimi i fundit i motit nxorri perseri ne plan te pare problemet e medha te qeverisjes:

-Ato me koncesionet, qe megjthese jane mbyllur me kontrata disa here me te kushtueshme per shtetin se sa pak vite me pare, perseri nuk prodhuan sherbimin e nevojshem e te mundeshem per publikun.

-Mos reagimin e institucioneve per te denoncuar kete sherbim te dobet, gje qe te ben te deduktosh jo vetem per paaftesi te tyre, por edhe per marredhenie komprometuese e korruptive me koncesionaret.

-Mos plotesim te detyrave te pushtetit lokal brenda territoreve ne pergjegjesi te tyre, nga pa aftesia, keqperdorimet e fondeve apo mos mbeshtetja e qeverise…

-Nje indiference te instancave shteterore ne terresi ndaj problemeve individuale te qytetareve, te theksuara keto dite.

Ndersa ne lidhje me “kerkesen” e kolegut tim te Rilindjes per te mos vene keto dite gishtin te shkaqet e pergjegjesit e mos funksionimeve, do t’i thoja se momenti per te ngritur zerin per mos realizimin e deryrimeve ndaj qytetareve, vecanerisht kur kjo te ben te mendosh per veprimtari korruptive, eshte kurdohere e kudo konstatohet.