Emergjenca nga dëbora, ende 6 fshatra të izoluar në Gjirokastër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Situata nga reshjet e dëborës në qarkun Gjirokastër po shkon drejt përmirësimit. Aktualisht të bllokuara janë vetëm rrugët e fshatrave Kolonjë, Golem, Prongji, Fushëbardhë dhe Zhulat. Ndërkohë të kalueshme me zinxhirë janë rrugët Subash-Labovë e Madhe dhe Asim Zeneli-Saraqinishtë. Aktualisht po punohet ne rruget e qytetit per hedhjen e kripes dhe pastrimin e dëborës.

©Argjirolajm.net