E rëndë/ Një person vret 4 persona dhe më pas qëllon veten


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një sulm me armë zjarri ka ndodhur në Kentucky, SHBA. Një person i armatosur ka vrarë katër persona në dy zona të ndryshme në Kentacky, para se të bënte vetëvrasje. Policia në një zonën e parë gjeti dy persona të vdekur dhe filloi aksionin e kërkimit të autorit, për të gjetur më pas edhe tre kufoma tjera në një zonë tjetër, përfshirë këtu edhe autorin. Policia deklaroi se ka ndodhur një seri e tmerrshme e vrasjeve, por nuk ofroi detaje për motivet dhe shakqet e ngjarjes së rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.