E pazakontë, një kryeministër grek uron festën e Kurban Bajramit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Si rrallë herë më parë, një kryeministër grek ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë që jetojnë në vendin e tij.

“Urime për myslimanët greke dhe të gjithë muslimanët të cilët jetojnë në Greqi”, ka shkruar kryeministri Aleksis Cipras ditën e festës së Kurban Bajramit, në një postim në Twitter, ku nxjerr në pah, edhe vlerën e bashkëjetesës dhe solidaritetit.

“Me rastin e Festës së Kurbanit, Eid al-Adha (Kurban Bajram) Unë dua të uroj të gjithë myslimanët greke dhe të gjithë myslimanët të cilët janë në vendin tonë, shëndet, gëzim dhe paqe dhe për të theksuar edhe një herë vlerën e bashkëjetesës dhe solidaritetit, “ ka shkruar Cipras në Twitter.