E pabesueshme por e vërtetë, 13-vjeçarja shqiptare sjell në jetë fëmijën e saj të parë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ajo është vetëm 13 vjeçe, por ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë. Bëhet fjalë për një vajzë nga Kosova. “Telegraf” raporton se, lindja ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Po ashtu mësohet se 13-vjeçarja ka lindur në javën e 33 të shtatzënisë. “Lindja është kryer me datën 24 dhjetor. Pesha e foshnjës është 1900 gramë, ndërsa gjatësia 50 centimetra. Sipas dokumentacionit viti i lindjes se nënës është 2005”,- tha zëdhënësi i QKUK-së, Shpend Fazliu.