Dy turistë të humbur gjatë natës në Llogara


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Dy turistë belgë që po shëtisnin kanë humbur, të paktën që prej 12 orësh. Tursitët që mesohet se janë mbi moshën 55 vjeç kanë humbur në malin e Llogarasë dhe të Dhërmiut. Siç raportohet ata nuk kanë lënë ndonjë gjurmë dhë shënjë duke e bërë shumë të vështirë gjetjen e tyre.

Policia është në kërkim që prej mbrëmjes së djeshme. Në ndihmë janë vendosur edhe banorët e zonave, pasi së fundmi turistët u shikuan duke shëtitur në fshatin Ilias.

Zona e Llogarasë dhe e Dhërmiut janë të mbushura me pamje dhe vende atraktive për tu vizituar , gjë e cila mund të ketë bërë që turistët të shkonin në një destinacion por të mos e gjenin më rrugën e kthimit. Ndërkohë vazhdojnë kërkimet ende për tursitët belg.