Duke larë enët dhe me këpucë të grisura, 10 fotot e Obamës që s’i keni parë kurrë më parë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Fotografja Callie Shell ka bërë publike disa foto të çiftit Obama në shtëpinë e tyre në Chicago, gjatë fushatës dhe në Shtëpinë e Bardhë. Libri i saj i ri ndan me publikun imazhe të sinqerta nga 10 vitet që ajo kaloi duke fotografuar ish presidentin amerikan me familjen e tij. Nga fotot e publikuara dy dallojnë nga të tjerat. Tek njëra shihet ish presidenti duke larë enët bashkë me dy vajzat e tij që e ndihmojnë; ndërsa fotoja tjetër tregon sërish atë me këmbët mbi tavolinë ku dallohen këpucët e ngrëna në pjesën e poshtme.