Drejtori i Ujësjellësit Gjirokastër, modeli i Zamira Ramit dhe modeli i Flamur Golemit. Shihni këto pamje (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube