Donin t’i bllokonin rrugën Ramës në Gjirokastër, policia shoqëron Dasho Alikon dhe Spartak Drasën


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Janë shoqëruar në Policinë e Gjirokastrës, Dasho Aliko, kryetar i PD-së në këtë rreth dhe Spartak Drasa, sekretar i degës në fjalë..

Mbi ta rëndon vepra penale e “tubimit të paligjshëm” dhe sipas burimeve nga Policia e Shtetit, do të procedohen në gjendje të lirë. Aliko dhe Drasa kanë marrë pjesë sot në protestën që iu bë kryeministrit Edi Rama në këtë qytet.

Kujtojmë se pasditën e sotme kryeministrit është tentuar t’i pritet rruga teksa ai po shkonte në takimin elektoral në Parkun e Viroit.