Doni të dini si është jeta juaj seksuale? Shpjegimi gjendet te muaji i lindjes


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nëse kemi menduar gjithmonë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat, epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japim ne. Astrologia Suzie Kerr Wright ka treguar se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale të 12 muajve.

Janar: Këmbëngulës kur u intereson. Të çuditshëm

Shkurt: Aventurier, Pasionantë, Të distancuar emocionalisht

Mars: Kalojnë aq kohë sa duhet në shtrat. Bëjnë seks nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin. E çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

Prill: Të pandalshëm kur u intereson. Japin gjithçka në shtrat. “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

Maj: Duan që seksi të jetë i rehatshëm. Një makinë seksi që nuk mjaftohet lehtë. Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

Qershor: Provojnë pozicione të reja. Super-intensive. Adhurojnë seksin në telefon.

Korrik: Duan të jenë të lidhur emocionalisht. Besnikë. Duan të japin kënaqësi.

Gusht: Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë. E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat. Tregojnë aftësitë e duhura në shtrat.

Shtator: Pasionantë. Janë gati të provojnë gjithçka. Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

Tetor: Bëjnë seks të paparë. Nuk nxitojnë. Janë të mirë në joshje.

Nëntor: Posesivë. Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri. Duan të provojnë gjithçka.

Dhjetor: Krijues. Pëlqejnë “lojën me role”. Argëtues