Djali nga Tepelena e pranon live në ‘Opinion’: Unë jam gay, kot më ngacmojnë femrat…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Emisioni “Opinion” ka diskutuar mbrëmjen e sotme rastet e abuzimeve seksuale të raportuara nga aktore të Hollivudit gjatë karrierës së tyre artistike. I ftuar në këtë program, Elton Ilirjani drejtues i një agjencie për rekrutimin e punonjësve, ndër të tjera ka deklaruar publikisht prirjet e tij seksuale. Djali nga Tepelena është shprehur se është homoseksual dhe duket se këtë fakt nuk ka hezituar ta deklarojë.

“Vajzat ngacmohen që në intervistën e punës, unë i kam parë të dyja anët e medaljes. Të gjitha gocat kanë ardhur në intervistë më mua të zbuluara edhe pse nuk e dinë që unë jam gay”, u shpreh Ilirjani.