Dëshmia tronditëse e babait që përdhunoi të bijën e tij lesbike


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një baba 54-vjecar ka përdhunuar vajzën e tij 16-vjecare pasi ajo i tregoi se ishte lesbike.

Babai nuk e ka pritur aspak mirë prirjen seksuale të vajzës dhe ka reaguar me nervozizëm. Pasi e ka dhunuar disa herë dhe ka kryer marrëdhënie seksuale me të, shkruan Mirror. Pas denoncimeve ai ka dalë para gjykatës dhe ka dëshmuar se këtë veprim e ka bërë për ti treguan asaj se seksi me meshkuj është me i mirë se me femra.

Gjykata e “WarWick CROWN Court” në Angli ka vendosur masën 21 vite burg dënim pasi ka zbuluar abuzimin dhe se ai kishte kryer dhe dy përdhunime të tjera përveç të bijës.