Deputetja e LSI-së e shqetësuar për Kalanë e Gjirokastrës: Prit kur të na rrëzohet…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Deputetja e LSI-së, Nora Malaj ka reaguar për carjet në një prej mureve të Kalasë së Gjirokastrës. Sipas saj duhet ndërhyrje e menjëhershme.

“Kalaja e Gjirokastrës po shëmbet , Mirela po krihet! Urat ranë, pasuritë kombëtare po shkojnë drejt shkatërrimit, artistët po i largojmë nga vendi i tyre. Tani dhe muret e Kalasë së Gjirokastrës, monument kulture i kategorisë së parë, pasuri e UNESCO-s dhe trashëgimi botërore janë krisur e prit kur të na rrëzohen. Kësaj i thonë kalaja prishet e Mirela krihet… Ju lutem merrni masa sa nuk është vonë!”, shkruan Malaj.

alar.jpg

Alarmi për KALANË e Gjirokastrës, s’mban më deputetja e LSI: Po SHEMBET, Mirela krihet...

Leave a Reply

Your email address will not be published.