Deputeti i PD që zotëron një universitet privat, nxjerr studentët e tij në protestë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nga protesta e studenteve po perpiqet te perfitoje politikisht PD dhe LSI. Sic jane bere edhe publike ne media me dhjetra raste, PD dhe LSI kane kamufluar ne proteste militante e kryetare partie qe te kapin megafonin dhe te bejne politike meqe ju dha rasti, duke tentuar te shkaterrojne edhe protesten e atyre qe sjane ne menyre partiake ne proteste. Por, Basha ka kaluar pertej imagjinates mbreme, ku deputeti i tij, Astrit Veliaj, qe zoteron universitetin privat Albanian University, i ka bere thirrje studenteve te ketij universiteti te protestojne sot. Sado absurde qe te duket logjika dhe arsyeja, kjo ka ndodhur dhe Basha i do ato ne proteste.