Denoncimi/ Guroret në Sarandë po i marrin frymën qytetit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Guroret në pronësi të pushtetarëve po i marrin frymën Sarandës, në kulmin e sezonit turistik. Një qytetar ka postuar në adresën e Sali Berishës disa foto nga Qafë Gjashta në Sarandë, ku duken kamionë që transportojnë nga materiale nga gurore. Berisha e cilësoi me ironi këtë situatë, si “dhurata e narkoqeveritarëve për qytetin e Sarandës”.

Postimi i plotë i Sali Berishës:

Dhurata e narkoqeveritareve per qytetin e Sarandes! Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. Po ndoth tani ne guroret e pushtetareve ne qafen e gjashtes Sarande…