Dekonspirim nga prokuroria e Gjirokastrës, Fredi Beleri arratiset pas hapjes së dosjes për masakrën e Peshkëpisë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Fredi Bejleri është njëri nga personat që kanë marrë pjesë masakrën e Peshkëpisë nga komando greke ‘Pirro i Parë’ në vitin 1994. Por, pas hapjes së dosjes nga Prokuroria ai është arratisur nga Shqipëria. Gazetari Elton Qyno thotë se pas tërheqjes së dosjes nga Gjirokastra ka pasur rrjedhje informacioni duke sjellë edhe arratisjen e Bejlerit nga Shqipëria.

“Hapja e hetimit ka sjellë edhe reagimin e personave që përmenden, nga Fredi Bejleri. Kam dijeni që Fredi Bejleri është larguar nga Shqipëria, pak ditë përpara. Kjo tregon se informacioni i tij, apo shërbimet greke. Informacioni për hapjen e dosjes ka shkuar më parë se ai. Kjo mund të jetë e para rrjedhje informacioni, është bërë tërheqja e dosjes, është kërkuar informacion për lokalizimin e dëshmitarëve dhe në këtë moment kanë informuar njëri tjetrin. Që të kërkosh arrestimin dhe arrestimin nuk mund të bëhet pa prova. Hetimi tani ka filluar” tha ai./Report Tv